The Next Three Days

· Modifikuar · Postuar
The Next Three Days
7.1/2180 votat

The Next Three Days me Titra Shqip

Jeta duket perfekte për Xhon Brenanin, derisa gruaja e tij Lara arrestohet për një vrasje të tmerrshme që ajo thotë se nuk e ka kryer. Tre vjet duke kryer dënimin, Xhoni lufton për ta mbajtur familjen të bashkuar, duke rritur djalin e tyre dhe duke dhënë mësim në kolegj, ndërkohë që ndjek çdo mjet të mundshëm për të provuar pafajësinë e saj. Me refuzimin e apelit të tyre të fundit, Lara provon të vetëvritet dhe Xhoni vendos se ka vetëm një zgjidhje të mundshme: të arratisë gruan e tij nga burgu. Duke refuzuar të frenohet nga shanset e pamundura apo nga eksperienca e tij minimale, Xhoni thur një plan të menduar deri në detajën e fundit dhe zhytet në një botë të rrezikshme e të panjohur, duke rrezikuar gjithçka për femrën që dashuron.

Gallery The Next Three Days

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *