The Northman

· Updated On · Posted On
The Northman
7.7/492 votat

The Northman me Titra Shqip

Princi Amleth është në prag të bëhet burrë kur babai i tij vritet brutalisht nga xhaxhai i tij, i cili rrëmben nënën e djalit. Dy dekada më vonë, Amleth është tani një viking i cili është në një mision për të shpëtuar nënën e tij, për të vrarë xhaxhain e tij dhe për t’u hakmarrë për babanë e tij.

Gallery The Northman

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *