Close

The Oak Room

· Updated On · Posted On
The Oak Room
5/16 votat

The Oak Room me Titra Shqip

Gjatë një stuhie të furishme dëbore, Stivi kthehet në shtëpinë e tij. Kur ai ofron t’i shlyejë një borxh të vjetër një banakieri të thinjur, duke i treguar një histori, ngjarjet e natës shumë shpejt kthehen në dyshime dhe identitete të dyfishta.

Gallery The Oak Room

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.