The Obituary of Tunde Johnson

· Updated On · Posted On
The Obituary of Tunde Johnson
7.6/5 votat

The Obituary of Tunde Johnson me Titra Shqip

Një adoleshent i pasur, nigeriano-amerikan ndalohet nga policia, qëllohet për vdekje dhe menjëherë zgjohet duke jetuar përsëri të njëjtën ditë pa pushim. I ngecur në një lak kohor të tmerrshëm – detyrohet të përballet me të vërteta të vështira për jetën dhe veten e tij.

Gallery The Obituary of Tunde Johnson

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *