Close

The Old Ways

· Updated On · Posted On
The Old Ways
7.8/154 votat

The Old Ways me Titra Shqip

Kristina, një gazetare me origjinë meksikane, udhëton në shtëpinë e paraardhësve të saj në Veracruz për të hetuar një histori të magjisë dhe shërimit. Atje, ajo rrëmbehet nga një grup vendasish që pretendojnë se ajo ka një demon brenda vetes.

Gallery The Old Ways

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.