,

The Other Woman

Posted by

The Other Woman me Titra Shqip

Pasi zbuloi se i dashuri i saj ishte i martuar, ajo mundohet ta kthejë në binarë jetën e saj të shkatërruar. Por kur takon rastësisht gruan me të cilën ai e kishte tradhtuar, kupton se kishin shumë të përbashkëta, dhe armikja e saj e betuar bëhet shoqja e saj e ngushtë. Kur zbulohet edhe një marrëdhënie tjetër, të tria bëhen bashkë për të marrë hak ndaj birit të bushtrës, gënjeshtar e mashtrues…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *