Close

The Paper Tigers

· Updated On · Posted On
The Paper Tigers
7/50 votat

The Paper Tigers me Titra Shqip

Tre talente të Kung Fu-së tani janë bërë burra të moshës së mesme, gati për t’ju këputur tendinat. Por kur mjeshtri i tyre vritet, ata duhet të manovrojnë me punët e tyre pa perspektivë, detyrat e babait dhe inatet e vjetra, për të marrë hak për vdekjen e tij.

Gallery The Paper Tigers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.