Close

The Pilgrim’s Progress

· Updated On · Posted On
The Pilgrim’s Progress
7.8/54 votat

The Pilgrim’s Progress me Titra Shqip

Përralla epike e pelegrinit dhe barrës së tij, një udhëtim i përshtatur për ditët e sotme. Kristiani përballet me shpërqendrime, tundime dhe vështirësi gjatë udhëtimit të tij për në Qytetin Qiellor, udhëtim i frymëzuar nga libri që i bie në dorë rastësisht në qytetin e tij të mjeruar…

Gallery The Pilgrim’s Progress

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.