The Power

· Modifikuar · Postuar
The Power
4.9/10 votat

The Power me Titra Shqip

Sekretet e errëta të një spitali dalin në pah kur një infermiere e re fillon punën e saj aty dhe përballet më të fshehta të tmerrshme të fshehura në hijet e ndërtesës.

Gallery The Power

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *