Close

The Power of the Dog (2021)

· Updated On · Posted On
The Power of the Dog (2021)
7.0/0 votat

The Power of the Dog me Titra Shqip

Një blegtor dominues dhe magnetik përgjigjet me mizori tallëse kur vëllai i tij sjell në shtëpi një grua të re dhe djalin e saj, derisa të ndodhë e papritura.

Gallery The Power of the Dog (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.