The Priest

· Updated On · Posted On
The Priest
6.2/12 votat

The Priest me Titra Shqip

Një prift dhe një oficer policie po përpiqen të zgjidhinnjë sërë vetëvrasjesh misterioze.Ndërsa hetimi i tyre mbyllet,ata zbulojnë një krim tjetërme pasoja edhe më të largëta.

Gallery The Priest

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *