Close

The Princess Switch 3: Romancing the Star

· Updated On · Posted On
The Princess Switch 3: Romancing the Star
7/33 votat

The Princess Switch 3: Romancing the Star me Titra Shqip

Kur një relike e paçmuar vidhet, mbretëresha Margaret dhe princesha Stacy kërkojnë përsëri ndihmën e kushërirës së guximshme të Margaretës, Fionas, e cila bashkohet me një burrë të vrullshëm, misterioz nga e kaluara e saj për ta marrë atë, duke rindezur shkëndijat e një romance bezdisëse për Krishtlindje dhe duke rezultuar në një ndërprerës shumë i papritur.

Gallery The Princess Switch 3: Romancing the Star

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.