Close

The Reluctant Fundamentalist

· Updated On · Posted On
The Reluctant Fundamentalist
6.7/161 votat

The Reluctant Fundamentalist me Titra Shqip

Një djalosh i ri pakistanez është në kërkim të suksesit në Wall Street. Ai e gjen veten të përfshirë në një konflikt mes Ëndrrës së tij Amerikane, një krize pengjesh dhe një thirrjeje të fortë nga atdheu i tij.

Gallery The Reluctant Fundamentalist

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.