The Resistance Banker

The Resistance Banker
6.7/156 votat

The Resistance Banker me Titra Shqip

Duke rrezikuar familjen dhe të ardhmen e tij, një bankier në Amsterdamin e pushtuar nga nazistët ngadalëson makinerinë armike duke krijuar një bankë të fshehtë që mbështet rezistencën.

Gallery The Resistance Banker

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *