The Right One

The Right One
6.8/25 votat

The Right One me Titra Shqip

Duke luftuar me bllokimin e shkrimtarit, një romanciere gjen frymëzim kur takon një djalë të çuditshëm, i cili vazhdimisht ndryshon karakteret dhe sjelljet për të përballuar të kaluarën dhe për të shmangur realitetin.

Gallery The Right One

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *