The Royal Treatment

· Updated On · Posted On
The Royal Treatment
6.4/23 votat

The Royal Treatment me Titra Shqip

Isabella drejton sallonin e saj dhe nuk ka frikë të thotë mendimin e saj, ndërsa Princi Thomas drejton vendin e tij dhe do të martohet për detyrë dhe jo dashuri. Kur Izzy dhe kolegët e saj stilistë marrin mundësinë e një jete për të bërë flokët për dasmën mbretërore, ajo dhe Princi Thomas mësojnë se marrja e kontrollit të fatit të tyre kërkon ndjekjen e zemrave të tyre.

Gallery The Royal Treatment

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *