Close

The Runaways

· Updated On · Posted On
The Runaways
6.5/2 votat

The Runaways me Titra Shqip

Pasi jeta e tyre në shtëpi kthehet përmbys, tre fëmijë dhe gomarët e tyre lëvizin për në Anglinë Veriore, duke u përballur si me natyrën e ashpër, ashtu edhe me atë që do të thotë të jesh vëllezër e motra.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.