Close

The Salesman

· Updated On · Posted On
The Salesman
7.3/611 votat

The Salesman me Titra Shqip

Ndërkohë që një çift punon në shfaqjen “Vdekja e shitësit” gruaja e një mësuesi sulmohet në shtëpinë e saj të re. Burri është i vendosur të kërkojë dhe gjejë autorin e krimit për traumën e gruas.

Gallery The Salesman

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.