Close

The Scary House

· Updated On · Posted On
The Scary House
5.7/142 votat

The Scary House me Titra Shqip

Hendrik, një 16 vjeçar të cilit i duhet të largohet nga qyteti për të jetuar në një fshat në jug të Austrisë, së bashku me nënën dhe vëllanë e tij, Edin. Duke qenë se banorët e zonës përhapin fjalë se shtëpia ku ata po qëndrojnë është e pushtuar nga fantazmat, Hendrik përpiqet të zbulojë sekretin e asaj shtëpie.

Gallery The Scary House

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.