Close

The Secret Life of Walter Mitty

· Updated On · Posted On
The Secret Life of Walter Mitty
7.1/6163 votat

The Secret Life of Walter Mitty me Titra Shqip

Një njeri që ëndërron me sy hapur, arratiset nga jeta e tij anonime duke u zhytur në një botë fantazish të mbushur me heroizma, romancë dhe aksion. Kur vendi i tij i punës bashkë me atë të kolegut të tij vihet në rrezik, ai fillon aksionin në botën reale duke nisur një udhëtim global që kthehet në një nga aventurat më të mrekullueshme që ai mund të kishte imagjinuar ndonjëherë.

Gallery The Secret Life of Walter Mitty

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.