The Seventh Day

· Modifikuar · Postuar
The Seventh Day
5.7/118 votat

The Seventh Day me Titra Shqip

Një ekzorcist i sapo emëruar bashkohet me një prift fillestar, për ditën e tij të parë të trajnimit. Teksa hulumtojnë thellë për ferrin në tokë, kufinjtë mes të mirës dhe së keqes, zbehen, dhe vetë demonët e tyre, fillojnë të shfaqen…

Gallery The Seventh Day

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *