Close

The Shamer’s Daughter

· Updated On · Posted On
The Shamer’s Daughter
5.7/134 votat

The Shamer’s Daughter me Titra Shqip

Familja mbretërore Dunark është vrarë dhe trashëgimtari gjendet me një thikë me gjak në duar. Duke qenë se magjistarja nuk mund ta bindë trashëgimtarin për t’u rrëfyer, vjen vajza e saj, e cila, gjithashtu, mund t’i bëjë njerëzit të pranojnë veprimet e tyre të turpshme.

Gallery The Shamer’s Daughter

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.