The Sky Is Everywhere

· Updated On · Posted On
The Sky Is Everywhere
7/3 votat

The Sky Is Everywhere me Titra Shqip

Lennie është një mrekulli adoleshente e muzikës që pikëllon vdekjen e motrës së saj kur e gjen veten të kapur mes një djali të ri në shkollë dhe të dashurit të shkatërruar të motrës së saj. Përmes imagjinatës së saj të gjallë dhe zemrës së konfliktuar, Lennie lundron dashurinë e parë dhe humbjen e parë.

Gallery The Sky Is Everywhere

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *