The Spiderwick Chronicles

· Updated On · Posted On
The Spiderwick Chronicles
6.5/1976 votat

The Spiderwick Chronicles me Titra Shqip

Pas zhvendosjes me mamanë e tyre në qytezën Spajdëruik, binjakët Xhared dhe Simon Grace së bashku me motrën e tyre Mel, do ta gjejnë veten në një botë alternative të mbushur me zana dhe krijesa magjike.

Gallery The Spiderwick Chronicles

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *