Close

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

· Updated On · Posted On
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
7.7/2215 votat

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run me Titra Shqip

Sfungjer Bobi dhe Patriku, shoku i tij më i mirë, nisin një mision për të shpëtuar kërmillin e rrëmbyer nga mbreti tekanjoz Poseidon. Gjatë udhëtimit të tyre, dyshja do të kalojë aventura të cilave, dy miqtë do të dinë t’u bëjnë ballë me karakterin e tyre kurajoz, por edhe naiv dhe me shumë humor…

Gallery The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.