Close

The Stanford Prison Experiment

· Updated On · Posted On
The Stanford Prison Experiment
6.9/754 votat

The Stanford Prison Experiment me Titra Shqip

24 studentë meshkuj ishin zgjedhur për një eksperiment, duke marrë rolin e të burgosurve dhe të rojeve, në një burg të rremë në bodrumin e ndërtesës së psikologjisë së Stanfordit.

Gallery The Stanford Prison Experiment

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.