Close

The Stone Eater

· Updated On · Posted On
The Stone Eater
6.3/3 votat

The Stone Eater me Titra Shqip

Çezare, një kontrabandist i të huajve gjen trupin e pajetë të famullit të tij, Fausto në një luginë të largët. Policia dyshon tek ai dhe për këtë arsye, atij i duhet të qëndrojë i izoluar për të përballuar të vërtetën e dhimbshme.

Gallery The Stone Eater

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.