Close

The Stonebreaker

· Updated On · Posted On
The Stonebreaker
5.9/11 votat

The Stonebreaker me Titra Shqip

Një punëtor në Italinë Jugore rrit djalin e tij pas vdekjes së papritur të nënës. Ai i premtoi djalit të tij se nëna e tij do të kthehet në jetë, dhe tani ai duhet të gjejë një mënyrë për ta mbajtur këtë premtim.

Gallery The Stonebreaker

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.