The Stranger

· Updated On · Posted On
The Stranger
7.231/13 votat

The Stranger me Titra Shqip

Dy të panjohur fillojnë një bisedë në një udhëtim të gjatë. Njëri është i dyshuar në rastin e një personi të pazbardhur dhe tjetri një operativ i fshehtë në gjurmët e tij. Miqësia e tyre e pakëndshme bëhet thelbi i këtij thrilleri të krijuar fort, i cili bazohet në historinë e vërtetë të një prej hetimeve dhe operacioneve më të mëdha të fshehta në Australi.

Gallery The Stranger

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *