Close

The Stray

· Updated On · Posted On
The Stray
6.6/25 votat

The Stray me Titra Shqip

Një baba i ri merr djalin e tij nëntëvjeçar, qenin e familjes dhe dy shokë të djalit të tij për kamping në malet e Kolorados, por që të pestë goditen nga rrufeja.

Gallery The Stray

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.