Close

The Suicide Squad

· Updated On · Posted On
The Suicide Squad
8/3750 votat

The Suicide Squad me Titra Shqip

Qeveria dërgon kriminelët më të rrezikshëm në botë: Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn dhe të tjerë, në ishullin e largët të mbushur me armiq, Corto Maltese. Të armatosur me armë të teknologjisë së lartë, ata përshkojnë xhunglën e rrezikshme në një mision kërkim- shkatërrimi, me vetëm Kolonel Rick Flag në tokë që kontrollon sjelljen e tyre.

Gallery The Suicide Squad

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.