The Swap

· Updated On · Posted On
The Swap
6.8/145 votat

The Swap me Titra Shqip

Eli O’Brajën po përpiqet të bëjë gjimnastike ritmike dhe të shkaktojë telashe së bashku me shoqen e saj të ngushtë. Ndërkohë, shoku i saj i klasës Xhek Maloi po përpiqet të jetojë në rrugën e vëllait të tij, i cili ishte një yll hokeji dhe me pritjet e babit të tij, si dhe me dashurinë e tij të pamundur.

Gallery The Swap

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *