Close

The Sword in the Stone

· Updated On · Posted On
The Sword in the Stone
7.2/2984 votat

The Sword in the Stone me Titra Shqip

Një djalosh i varfër me emrin Artur mëson fuqinë e dashurisë, mirësisë, dijes dhe trimërisë me ndihmën e magjistarit Merlin, drejt rrugës për tu bërë mbreti më i dashur në historinë e Anglisë.

Gallery The Sword in the Stone

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.