The Takedown

· Updated On · Posted On
The Takedown
6.2/28 votat

The Takedown me Titra Shqip

Ousmane Diakité dhe François Monge janë dy policë me stile, prejardhje dhe karriera shumë të ndryshme. Dyshja e pamundur janë ribashkuar edhe një herë për një hetim të ri që i çon ata në të gjithë Francën. Ajo që dukej të ishte një marrëveshje e thjeshtë droge rezulton të jetë një çështje shumë më e madhe kriminale e mbështjellë në rrezik dhe komedi të papritur.

Gallery The Takedown

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *