Close

The Tender Bar

· Updated On · Posted On
The Tender Bar
6.9/34 votat

The Tender Bar me Titra Shqip

J.R. është një djalë pa baba që rritet në shkëlqimin e një lokali ku banakieri, xhaxhai i tij Charlie, është më i mprehti dhe më i gjallë nga një shumëllojshmëri e figurave të çuditshme dhe demonstruese të babait. Ndërsa nëna e vendosur e djalit përpiqet t’i ofrojë djalit të saj mundësitë që i janë mohuar – dhe të largohet nga shtëpia e rrënuar e babait të saj të egër, por edhe mbështetës, JR fillon të ndjekë me lojë, nëse jo gjithmonë me hijeshi, ëndrrat e tij romantike dhe profesionale, me njërën këmbë me këmbëngulje. vendosur në lokalin e xhaxha Çarlit.

Gallery The Tender Bar

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.