The Thinning

· Modifikuar · Postuar
The Thinning
6.9/276 votat

The Thinning me Titra Shqip

Në një të ardhme të afërt, studentët duhet të japin një provim për të përcaktuar nëse ata duhet të jetojnë apo jo. Dy studentë zbulojnë se pikët e provimive janë të falsifikuara dhe përpiqen ta zgjidhin këtë problem.

Gallery The Thinning

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *