Close

The Three Musketeers

· Updated On · Posted On
The Three Musketeers
5.8/2152 votat

The Three Musketeers me Titra Shqip

Djaloshi i ri gjaknxehtë Dartanjan bashkohet me tre muskëtjerë të papunë, në këtë ribërje të historisë së Alexandre Dumas. Ata duhet të ndalojnë Rishilaun djallëzor dhe të përballen me Bakingamin si edhe tradhtaren Miledin.

Gallery The Three Musketeers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.