Close

The Ties

· Updated On · Posted On
The Ties
7.1/69 votat

The Ties me Titra Shqip

Një familje e bukur napolitane e pozicionuar në vitet ’80, kalon përmes një krize në çift, tradhtisë bashkëshortore, dilemave të mëdha filozofike dhe një udhëtimi në subkoshiencë për të gjetur rrugën e lumturisë në jetë.

Gallery The Ties

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.