The Toll

· Modifikuar · Postuar
The Toll
6.4/46 votat

The Toll me Titra Shqip

Një taksist social dhe i çuditshëm dhe një pasagjere e lodhur, mundohen të arrijnë në destinacionin e tyre, ndërsa bien pre e një kërcënimi të mbinatyrshëm.

Gallery The Toll

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *