The Tragedy of Macbeth

· Updated On · Posted On
The Tragedy of Macbeth
7/31 votat

The Tragedy of Macbeth me Titra Shqip

Makbethi, Thane i Glamisit, merr një profeci nga një treshe shtrigash se një ditë ai do të bëhet Mbret i Skocisë. I konsumuar nga ambicia dhe i nxitur për veprim nga gruaja e tij, Makbethi vret mbretin e tij dhe merr fronin për vete.

Gallery The Tragedy of Macbeth

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *