The Tree of Life

· Updated On · Posted On
The Tree of Life
6.7/2368 votat

The Tree of Life me Titra Shqip

Kjo është historia impresioniste e një familjeje teksane në vitet ‘50. Filmi ndjek udhëtimin e jetës së djalit më të madh, Xhekut, përmes pafajësisë së fëmijërisë e deri te vitet zhgënjyese të pjekurisë ndërkohë që përpiqet të pajtohet me marrëdhënien e tij të ndërlikuar me të atin. Xheku – i cili si i rritur luhet nga Sean Penn – e gjen veten të humbur në një botë moderne, në kërkim të përgjigjeve të origjinës dhe domethënies së jetës, ndërkohë që vë në dyshim ekzistencën e besimit. Gjithashtu luajnë Jessica Chastain, Hunter McCracken e të tjerë.

Gallery The Tree of Life

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *