Close

The Trip to Greece

· Updated On · Posted On
The Trip to Greece
7.3/3 votat

The Trip to Greece me Titra Shqip

Dy aktorë britanik nisin një rikrijim 6 ditorë të udhëtimit të Odiseut në Greqi, ku shikojnë bukuritë e vendit, mes mësimeve të historisë, humorit britanikë dhe problemeve të jetës së tyre.

Gallery The Trip to Greece

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.