The Unbearable Weight of Massive Talent

· Updated On · Posted On
The Unbearable Weight of Massive Talent
7.3/156 votat

The Unbearable Weight of Massive Talent me Titra Shqip

I paplotësuar kreativisht dhe përballë rrënimit financiar, Nik Kejxh duhet të pranojë një ofertë prej 1 milion dollarësh për të marrë pjesë në ditëlindjen e një superfans të rrezikshëm. Gjërat marrin një kthesë jashtëzakonisht të papritur kur Kejxh rekrutohet nga një operativ i CIA-s dhe detyrohet të jetojë sipas legjendës së tij, duke kanalizuar personazhet e tij më ikonë dhe më të dashur në ekran për të shpëtuar veten dhe të dashurit e tij.

Gallery The Unbearable Weight of Massive Talent

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *