Close

The Unholy

· Updated On · Posted On
The Unholy
6.9/1327 votat

The Unholy me Titra Shqip

Një vajzë me kufizime në dëgjim vizitohet nga Virgjëresha Meri dhe papritmas, mund të dëgjojë, të flasë dhe të shërojë të sëmurët. Kur njerëzit dëshmojnë mrekullitë e saj, gjëra të frikshme ndodhin. A është vërtetë dora e Virgjëreshës Meri, apo diçka më e ligë po ndodh?

Gallery The Unholy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.