Close

The VelociPastor

· Updated On · Posted On
The VelociPastor
4.8/75 votat

The VelociPastor me Titra Shqip

Pasi humb prindërit e tij, një prift udhëton në Kinë ku fiton një fuqi mistike që e lejon atë të shndrrohet në dinozaur. I tmerruar në fillim nga fuqitë e tij, një prostitutë e bind që të luftojë kriminelët dhe disa ninxha.

Gallery The VelociPastor

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.