Close

The Vigil

· Updated On · Posted On
The Vigil
5.7/180 votat

The Vigil me Titra Shqip

Një djalosh vendos që të bëjë roje, gjatë natës, të kufomës së një ish-anëtari të komunitetit Ortodoks Çifut, dhe e gjen veten kundër një force të ligë, nën debutimin e tiparit elektrizues të shkrimtar-regjisorit Keith Thomas.

Gallery The Vigil

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.