Close

The Wannabe

· Updated On · Posted On
The Wannabe
5.3/28 votat

The Wannabe me Titra Shqip

I fiksuar me kulturën mafioze dhe i dëshpëruar për t’u përshtatur, Tomasi përpiqet të fiksojë gjyqin ndaj Xhon Gotit në 1992. Ai beson se nëse plani ekzekutohet, ai do të vihen në qendër të asaj që ai idealizon. Por komploti dështon dhe në këtë histori përfshihen njerëz dhe ngjarje të vërteta me fantazinë.

Gallery The Wannabe

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.