The Warning

The Warning
6.1/292 votat

The Warning me Titra Shqip

Nikoja merr një letër kërcënuese dhe tashmë jeta e tij është në rrezik. Mesa duket askush nuk e beson, përveç një njeriu që ai nuk e njeh.

Gallery The Warning

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *