Close

The Watch

· Updated On · Posted On
The Watch
5.5/1791 votat

The Watch me Titra Shqip

Kur roja i natës Antonio Guzman vritet në mënyrë misterioze, Evani organizon një ekip për kontrollin e lagjes me fqinjët e tij Bobin, Frenklin dhe Xhamarkusin për të mbrojtur lagjen dhe për të gjetur vrasësin e Antonios. Shumë shpejt ata zbulojnë se vrasësi është një racë aliene që janë duke u përgatitur për pushtimin e Tokës, dhe kështu ekipi i kontrollit bëhet shpresa e fundit e njerëzimit në Tokë.

Gallery The Watch

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.