The Wedding Unplanner

· Modifikuar · Postuar
The Wedding Unplanner
6.8/121 votat

The Wedding Unplanner me Titra Shqip

Kur zbulon kartëvizitën e një planifikuese dasmash, Aleksia menjëherë i thotë, “PO” Karlosit pa e ditur se ajo i përket vajzës me të cilën e ka tradhtuar. Dhëndri tani është bllokuar midis nuses dhe të dashurës së tij, e cila është përgjegjëse për martesën e tij të padëshiruar.

Gallery The Wedding Unplanner

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *